BO WEEVIL

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een
duurzamere wereld. Nu, bijna 30 jaar later, blijven we dit doen door biologisch katoen van hoogwaardige kwaliteit makkelijker beschikbaar
te maken. Laagdrempelig, hedendaags en betaalbaar. Omdat we uit voorraad verkopen kunnen we bovendien snel leveren.
  • We bieden een uitgebreide collectie van stoffen. We kiezen hierbij voor basisstoffen zoals single jersey, poplin, canvas omdat de meest kleding en woontextiel van deze stoffen gemaakt worden.
  • De collectie tassen bestaat uit nettassen, canvastassen, totes en brood- & groentezakjes. Deze kunnen we ook voorzien van uw eigen print of label.
  • De wellnesscollectie bestaat uit een afgestemde selectie handdoeken en badjassen in verschillende maten en kleuren, en toilettassen in vele uitvoeringen.
  • Voor uw winkel of horecagelegenheid hebben we een prachtige collectie schorten en sloven.
WAAROM GOTS?
GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Het is de strengste internationale standaard voor biologisch textiel en garandeert – in tegenstelling tot veel andere keurmerken en initiatieven – dat de hele
productieketen duurzaam is. Dus geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken én fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.
CERTIFICERING
Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn gemaakt van biologische katoen en GOTS-gecertificeerd. Daarom zijn ze voorzien van een label met het GOTS-logo en ons registratienummer CU005007.
Meer weten? Op www.global-standard.org wordt de standaard uitgebreid beschreven.