OVER ONS

De Zeefdrukfabriek Tilburg is de plek waar textiel en inkt elkaar ontmoeten. Waar we kippenvel krijgen van een strakke bedrukking, op bedrijfskleding, promotie-outfit of sporttenue. Waar een strak ontwerp ook echt tot zijn recht komt. Waar we je adviseren over textiel. En waar we je continue op de hoogte houden van het proces. Dat je weet wat je wanneer kunt verwachten. Tegen welke prijs. Gewoon omdat het zo hoort.

We helpen je graag verder. Team De Zeefdrukfabriek

ONS TEAM


Alwin van de Ven

Met zijn enorme kennis in materiaal, weet Alwin altijd zijn slag te slaan. Door zijn nauwkeurigheid zal geen bedrukking scheef staan. Waarschijnlijk heeft hij dat te danken aan zijn grootste hobby bowlen. Door altijd voor de strike te gaan, staat bij De Zeefdrukfabriek alles in rechte lijnen. Door de juiste ingrediënten te mixen, weet Alwin altijd de kers op de taart te leggen. En over taart gesproken, wist je dat Alwin enorm goed is in bakken? Maar dan in overheerlijke zelfgemaakte worstenbroodjes. Kom je een keer proeven?

alwin@dezeefdrukfabriek.nl


Antoine van Ballegooien

In 2008 behaald Antoine zijn licentie als rallyrijder. Zijn passie die al op jonge leeftijd is begonnen komt uit. Het directe gevolg is een eigen rally team. Vol gas over ongeharde paadjes denderen, accelereren, gummen en elke keer weer schakelen naar een topprestatie. Over presteren gesproken, voor De Zeefdrukfabriek en andere bedrijven die op zijn naam staan wil hij hetzelfde bereiken. Logisch want bij Antoine is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Kijk, dat is nog eens dromen waarmaken. En over dromen gesproken, hoe lekker Antoine ook ligt te slapen, voor heerlijke gehaktballen mag je hem gewoon wakker maken.

antoine@dezeefdrukfabriek.nl


Patrick van der Sommen

Op papier is hij sinds 2006 ondernemer, maar eigenlijk draagt hij deze pet al zijn hele loopbaan. Hij speelt liever uit dan thuis, waardoor hij precies weet wat er bij onze klanten speelt. Zowel in Lieshout als in Tilburg zet hij de koers uit of stuurt hij wat bij. Samen met zijn teams zorgt hij ervoor dat klanten verrast worden. En dat doet hij door vol gas te geven en met de beste kwaliteit de finishlijn te bereiken. Niet voor niets dat het asfalt Patricks beste vriend is, zeker als daar bolides met 300 km p/u overheen scheuren. Die passie heeft hij doorgegeven aan zijn zoontje Jorg. Zijn eerste woordje was: BMW.

patrick@dezeefdrukfabriek.nl


Kelly van den Bosch

De Zeefdrukfabriek heeft creativiteit in huis, Kelly is de naam. Met een opleiding grafisch ontwerp op zak tovert Kelly regelmatig out of the box ideeën uit haar hoge hoed. Haar creativiteit gaat zelfs verder dan haar eigen output. Zo heeft Kelly, onder het motto “iedereen is tegenwoordig ontwerper” een zesjarig meisje haar logo laten maken. Lef hebben noemen we dat. Het meedenken van Kelly over bedrijfsvoering en de webshop is het bewijs dat haar geest niet alleen creatief is. Drie keer wrijven en je mag een wens doen. Tja, van flauwe woordgrapjes is ze ook niet vies.

verkoop@dezeefdrukfabriek.nl