In stijl voor de Toppers!

In stijl voor de Toppers!

In opdracht van ‘Toppers in Concert’ hebben wij fantastische shirts ontworpen en bedrukt voor de crew. En dat in het thema Wild West, Thuis Best. Een mooie klus voor De Zeefdrukfabriek en Sterk Reclamebureau om ze helemaal in stijl te laten shinen.

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei was het zover. De crew stond te popelen om te beginnen en de shirtjes zagen er prachtig uit. De Western look paste helemaal bij het thema en natuurlijk ontbraken glitter en glamour zeker niet. En dat is precies waar ‘Toppers in Concert’ blij van worden! Het resultaat? Dat mag je zelf beoordelen. Wij zijn in ieder geval enorm trots!

Western bedrukte shirtjes

De kracht van samenwerking

De Zeefdrukfabriek in Tilburg heeft ontzettend veel mogelijkheden wat betreft het bedrukken van textiel. Met hun kennis en met de expertise van Sterk Reclamebureau, hebben we het thema weten om te zetten tot een prachtig shirt design. We hebben de grens opgezocht binnen de mogelijkheden van de zeefdruk, het best passend binnen het thema en met het oog op het totale budget voor handen. Uiteindelijk zijn er meerdere voorstellen gemaakt, waaruit de Toppers in Concert uit konden kiezen. En zeg nou zelf, het past toch perfect binnen het thema?!

 

Wil jij ook zo’n gave bedrukking? Of een te gek design? Neem gerust contact op en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

 

Share: