T’RIFFIC

De T’riffic collectie is tot stand gekomen door een nadrukkelijke wens uit de bouw en industrie en bestaat uit vijf verschillende collecties: Solid, Ego, Titan, Storm en nu ook de geheel circulaire collectie. Iedere collectie heeft specifieke eigenschappen maar leent zich perfect voor het combineren van de verschillende stijlen. Wat T’riffic zo bijzonder maakt is de perfecte pasvorm en de casual look. Daarbij is deze bedrijfskleding leverbaar uit voorraad dus ook in kleine aantallen te bestellen. De gehele collectie is te bekijken op www.triffic.nl.
 
Met trots kunnen we zeggen dat we vanaf deze herfst de volledige circulaire bedrijfskleding introduceren. Wij hebben in onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit t-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we van 100% gerecycled polyester jacks en softshells toegevoegd.
 
Deze artikelen zijn, naast dat ze voor het milieu zo’n 40% CO2, 40% energie en 99% water besparen, ook nog eens gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden, want alle fabrieken waar Schijvens haar productie maakt (en dus ook haar merk T’riffic) zijn geaudit door de Fair Wear Foundation en Schijvens scoort maar liefst 86 uit 100 punten en is daarmee Leader. De T’riffic collectie is zelfs gemaakt met een Leefbaar Loon.