Opvallen met kwaliteit in bedrukte kleding?

PROMOTIEKLEDING BEDRUKKEN VOOR EVENEMENTENBUREAUS

Een professionele indruk begint bij een verzorgd voorkomen. Zowel in promotiekleding als in bijbehorende merchandise. De Zeefdrukfabriek neemt beide categorieën graag op zich. Denk aan sjaals, blouses en shorts. Maar ook petten, tassen, paraplu’s en keycords voorzien wij graag van het logo of credo van jouw klant. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen oplages van 10 of 1000 stuks. Afspraak is afspraak en je mag met ons dan ook rekenen op buitengewone stiptheid. Zo kom jij goed voor de dag, en jouw opdrachtgever ook.

Promotiekleding bedrukken. Of borduren?
Doordat wij de zeefdruktechniek, transferdruktechniek en borduurtechnieken beheersen, zijn de mogelijkheden voor jouw bedrukte promotiekleding heel breed. Dat zie je onder meer terug in onze specials: gepersonaliseerde trolleys, professionele winkelmandjes, ludieke laptopsleeves … Of een compleet nieuw item natuurlijk! De mogelijkheden zijn breed en kunnen op verzoek nog verder worden uitgebreid. Want wij denken graag en actief mee over manieren om jouw opdrachtgever bij relaties en prospects in de kijker te spelen.

Wij bedrukken onder andere:
T-shirts, poloshirts, truien, blouses, broeken, fleece, sjaals, petten, jassen, bodywarmers, tassen, paraplu’s, keycords

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder