Wil je – vrijblijvend – weten wat de kosten zijn voor jouw opdracht?

VAN MERCHANDISE TOT KLEDING BEDRUKKEN: WIJ DOEN HET!

Textiel bedrukken is een vak apart. Ons vak! Of het nu gaat om jouw bedrijfskleding, promotionele kleding of merchandise: de vakmensen van De Zeefdrukfabriek staan je bij met deskundige kennis en ervaring, opgedaan tijdens tientallen jaren noeste arbeid. We zorgen voor de mooiste resultaten via verschillende technieken: zeefdruk, transferdruk en borduren. Dat brengt een gamma aan mogelijkheden met zich mee. Niet alleen kleding, maar ook merchandise zoals tassen, petten, paraplu’s en keycords nemen wij graag voor onze rekening. U vraagt, wij … drukken!
 
BEDRIJFSKLEDING
Steek je hele team in een nieuwe outfit van topkwaliteit die bijdraagt aan de uitstraling van jouw bedrijf. Daarbij hebben we oog voor jouw sector. Of dat nu de horeca, zorg of bouw is, wij weten als geen ander wat past.
PROMOTIONELE KLEDING
Promoten doe je in stijl! Je creëert een professionele uitstraling met promotionele kleding die kwaliteit uitdraagt. Maar ook voor jouw studentenvereniging, sportclub of scouting realiseren we een fraai tenue dat aansluit bij de gewenste look-and-feel.
MERCHANDISE
Je bedrijf onderscheiden? Of relaties verrassen? Met een uniek design van onze ontwerpers valt je relatiegeschenk of promotieproduct écht op. En jij dus ook! Neem gerust contact op om te bespreken hoe De Zeefdrukfabriek jou hierin bijstaat.