Wil je kleding laten bedrukken en staat jouw specifieke organisatie niet hieronder? Geen man overboord. We helpen je uiteraard graag.

KLEDING LATEN BEDRUKKEN: WIE JE OOK BENT, BIJ ONS BEN JE KONING

Wil je kleding laten bedrukken? Afspraak is afspraak. Dat is de gouden regel bij De Zeefdrukfabriek. We hanteren nog meer regels, ook van edelmetaal. Zo weten we dankzij onze jarenlange aanwezigheid in het drukkersveld waar we moeten zijn voor kleding en merchandise van topkwaliteit. Jouw textiel bedrukken we daardoor nóg beter. Je T-shirt, trainingspak of hoodie blijft mooi, zelfs na heel veel wasbeurten. Daarnaast staan we je bij als je dat wilt, van een eerste advies over de te bedrukken stof tot de beste prijs en van een creatief ontwerp tot stipte levering. Of je nu student bent, sporter, scout, horecaondernemer, een evenementenbureau runt of in het schoolbestuur zit. Bij ons ben je klant. En dus koning.
 
STUDENTENVERENIGINGEN
Ben je lid van een studentenvereniging? Dan weet je dat je niet kunt zonder passend T-shirt en bijbehorende trui. Uiteraard bedrukt met het logo of credo van jouw vereniging. En het liefst kleding die na een paar maanden studentenleven nog de stijl van je vereniging uitdraagt.

Lees meer…

SPORTVERENIGINGEN
Met De Zeefdrukfabriek laat je sportkleding drukken die tegen een stootje kan. En tegen heel veel wasbeurten. Bovendien denken we graag mee over het ontwerp. Want als jij dat wilt, zorgen wij ervoor dat iedere speler zijn naam en nummer op zijn rug draagt.

Lees meer…

SCOUTING
Welke outfit wordt met meer trots gedragen dan scoutingkleding? Laat je scoutkleding bedrukken bij De Zeefdrukfabriek en je kunt vertrouwen op zorg en vakmanschap. Of het nu gaat om een trui, pet, bandana of blouse, dankzij ons ontwerpteam is alle bedrukte scoutingkleding op elkaar afgestemd.

Lees meer…

HORECA
Van T-shirt tot horecaschort. En van een nette blouse tot poloshirtje. Elke medewerker in jouw horecazaak werkt in stijl. Wil je jouw logo in het oog laten springen en groot op een schort laten bedrukken? Of laat je het liever subtiel maar smaakvol op de borst van een blouse borduren?

Lees meer…

LEVERANCIER RELATIEGESCHENKEN
Als leverancier van relatiegeschenken en bedrukte kleding wil je zorgeloos kunnen vertrouwen op je partners. Iedere opdracht opnieuw. Dat kun je op De Zeefdrukfabriek. Dankzij onze merkonafhankelijke aanwezigheid in het vakgebied, vakkundige kennis van producten en technieken en nooit aflatende kritische blik, werken wij met niets dan topkwaliteit.

Lees meer…

EVENEMENTENBUREAUS
Een professionele indruk begint bij een verzorgd voorkomen. Zowel in promotiekleding als in bijbehorende merchandise. De Zeefdrukfabriek neemt beide categorieën graag op zich. Denk aan sjaals, blouses en shorts.

Lees meer…

BEDRIJFSKLEDING
Steek je hele team in nieuwe werkkleding met logo die bijdraagt aan de uitstraling van jouw bedrijf. Daarbij hebben we oog voor jouw sector. Of dat nu de horeca, zorg of bouw is, wij weten als geen ander wat past.

Lees meer…

TEAMKLEDING
Laat zien dat je een team bent met uniforme teamkleding waarop we jouw logo borduren of drukken. Dat kan al vrij gemakkelijk met het bedrukken van jouw logo op bijvoorbeeld een T-shirt, maar je kunt het natuurlijk ook doortrekken naar sjaaltjes, petten en trainingspakken.

Lees meer…