ONZE TECHNIEKEN

Kostenvriendelijke productie van unieke kledingstukken dankzij DTG-printing. Haarscherpe bedrukking van honderden kledingstukken met zeefdruk. Tegen een voordelig tarief voor iedere speler zijn rugnummer en naam op zijn sportoutfit laten drukken met flextransferdruk. Een extra luxueuze uitstraling met een haarfijn geborduurd logo. Of bij de werving van nieuwe leden direct en stante pede T-shirts bijbestellen door middel van transferdruk.

De Zeefdrukfabriek heeft alle technieken in huis om ook voor jouw vraag de efficiëntste en voordeligste oplossing te bieden.


ZEEFDRUK

Zeefdrukken is pure ambacht. Vakmanschap waarbij meer komt kijken dan het aanbrengen van inkt op textiel. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het naadje van de kous. We geven je graag helder en concreet advies, bijvoorbeeld over verschillende soorten inkt en textiel en hoe zij op elkaar inwerken. Dus ook als jij zelf je textiel aanlevert, is het drukwerk bij ons in vakkundige handen.

Lees verder…


TRANSFERDRUK

Jij wilt dat jouw relatief kleine bestelling snel en tegen een aantrekkelijke prijs bedrukt wordt. Bijvoorbeeld als je regelmatig extra kleding nodig hebt voor nieuwe leden of medewerkers. Dat kan bij De Zeefdrukfabriek dankzij transferdruk. Deze techniek voorkomt dat we het hele zeefdrukproces moeten opstarten waardoor relatief hoge opstartkosten wegvallen.

Lees verder…


BORDUREN

Wist je dat een borduursel van De Zeefdrukfabriek kwalitatief zo sterk is, dat het in de meeste gevallen het textiel overleeft? Dan weet je ook het de ideale oplossing is voor kleding die vaak en heet gewassen moet worden, zoals werkkleding in de horeca of zorg. Bovendien draagt een geborduurd logo bij aan een luxueuze en kwaliteitsvolle uitstraling. Zo kom je goed voor de dag.

Lees meer…


DTG-PRINTING

Wil jij slechts één kledingstuk laten bedrukken? Een treffend en grappig T-shirt voor de bruid of bruidegom tijdens een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Een custommade kookschort als bijzonder cadeau. Of je eigen ontwerp voor bijvoorbeeld een unieke trui of pet. Dan biedt direct-to-garment-printing of DTG-printing van De Zeefdrukfabriek de kwaliteit die je zoekt.

Lees verder…


FLEXTRANSFERDRUK

Met flextransferdruk tilt De Zeefdrukfabriek flexibel drukken naar een hoger niveau. De ideale oplossing voor wie per persoon een ontwerp op maat nodig heeft, bijvoorbeeld voor sportkleding met rugnummers en namen. Ook een soepel vallende en comfortabele sportoutfit waarop toch meerdere gekleurde logo’s staan, is mogelijk.

Lees verder…