Wil je – vrijblijvend – weten wat de kosten zijn voor jouw opdracht?

ONLINE BESTELTOOL

Komt het regelmatig voor dat je kleding moet bijbestellen? Omdat je sportvereniging nieuwe leden krijgt? Je team uitgebreid wordt?
Of nieuwe T-shirts voor het schooljaar besteld moeten worden?

Dan biedt de gratis online besteltool van De Zeefdrukfabriek een wel heel flexibele en eenvoudige oplossing voor jou. Jij hoeft nergens naar om te kijken. Je leden, leerlingen, ouders of medewerkers zien meteen uit welke producten ze kunnen kiezen, en betalen gemakkelijk zelf hun kleding. Wij houden bij wie al besteld heeft en wie nog niet. Ook sturen we de leden of medewerkers die nog niet besteld hebben een reminder.

Praktische handvatten
Met de online besteltool laat je niks aan het toeval over. In de tool vind je duidelijke maattabellen zodat wie bestelt, zeker weet dat de maat klopt. Je ziet ook meteen een helder voorbeeld van de bedrukkingen op de gekozen kleding, zodat je tot in detail weet wat je bestelt. En om ervoor te zorgen dat jij zolang mogelijk optimaal gebruikmaakt van de kleding, ontvang je van ons een persoonlijk wasvoorschrift bij de bedrukte kleding. Kortom, met De Zeefdrukfabriek weet je precies waar je aan toe bent.

Meer informatie over de besteltool