Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

SCHORT BEDRUKKEN

Het ene schort is het andere niet. Dankzij meer dan dertig jaar ervaring ben je bij De Zeefdrukfabriek ervan verzekerd dat jouw horeca- of keukenschort uiterst vakkundig bedrukt wordt. Of geborduurd! Want ga jij voor meer klasse in de look-and-feel? Overweeg deze optie dan zeker eens. De mogelijkheden bij De Zeefdrukfabriek zijn breed en daarbij mag je vertrouwen op advies dat tot in de puntjes op jou is afgestemd. En als jij dat wilt, zorgen wij ook nog voor een origineel en fris ontwerp uit eigen keuken. Een keukenschort bedrukken is nog nooit zo snel en professioneel gegaan.

Uw keukenschort bedrukken
De Zeefdrukfabriek is volledig merkonafhankelijk. Als het aankomt op jouw keukenschort bedrukken, bieden wij altijd de oplossing waarmee jij het meest gebaat bent. Jouw wens staat namelijk centraal, niet onze leveranciers. Wil je een schort bedrukken dat vaak gewassen kan worden zonder aan kwaliteit in te boeten? Een milieuvriendelijk en origineel cadeau geven van eerlijk katoen? Of een persoonlijk aandenken aan een bijzondere dag laten ontwerpen? Wij verzorgen het niet alleen. Wij denken echt met je mee.

Denk je eraan om een schort te laten bedrukken? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje of nog sneller: bel ons.