Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

TAS BEDRUKKEN

Tas laten bedrukken? De mogelijkheden zijn bij De Zeefdrukfabriek in Tilburg bijna eindeloos. Laat je je logo op de tas drukken of kies je een ander – creatief – ontwerp? Ga je voor zeefdruk of een meer luxe uitstraling met borduurwerk? Zoek je een shopping bag, gymtas of duurzame, linnen draagtas? Wij staan je in alle keuzes graag bij met advies dat is gestoeld op meer dan dertig jaar ervaring. En heb je hulp nodig van ons ontwerpteam? Geen enkel probleem! Onze ontwerpers staan voor je klaar met al hun frisse ideeën.

Logo op je tas, pet of keycord drukken
Je weet misschien al dat we bij De Zeefdrukfabriek ook andere merchandise bedrukken, zoals petten en keycords. Maar wist je ook dat we samen ervoor kunnen zorgen dat je jezelf op ludieke wijze in de kijker speelt bij je doelgroep? Bijvoorbeeld met trolleys voorzien van jouw logo, professionele winkelmandjes, ludieke laptopsleeves … Waar denk jij nog meer aan? Bespreek het met ons. Want de mogelijkheden zijn breed en kunnen op verzoek nog verder worden uitgebreid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je logo op een tas te laten drukken? Of ben je benieuwd naar onze beste prijs? Wij geven graag antwoord.