Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

TRAININGSPAK BEDRUKKEN

Een trainingspak bedrukken betekent van top tot teen de uitstraling van jouw club uitdragen. Laat bij ons je joggingpak bedrukken en je komt niet alleen góed voor de dag, maar ook professioneel, gemotiveerd en tot in de puntjes voorbereid. Jij weet wat je doet en dat straal je uit. De Zeefdrukfabriek zet voor jouw topresultaat graag alle technieken in, van zeefdruk tot transferdruk en borduren. Want zo scoor jij! Zowel bij je achterban als bij sponsoren.

Laat je joggingpak bedrukken. En je T-shirt. Je short. Je pet …
Voor wie van a tot z professionaliteit wil uitstralen, begint het natuurlijk pas bij een bedrukt jogging- of trainingspak. Laat ook je T-shirt bedrukken in de huisstijl van je club. En wat te denken van je shorts? Een gepersonaliseerde sporttas? En bedrukte of geborduurde sokken? De Zeefdrukfabriek denkt graag met je mee. Bovendien bieden we je voor elk item dat jij wenst te bedrukken de beste leverancier. We zijn door onze centrale positie en decennialange ervaring namelijk volledig merkonafhankelijk. Zo mag jij erop vertrouwen dat ook je outfit voor goud gaat!

Benieuwd hoe jouw trainingspak eruit kan zien? Vraag het ons ontwerpteam! Heb je je ontwerp al? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.