We printen kleine oplagen scherper dan ooit qua opdruk én prijs

We printen kleine oplagen scherper dan ooit qua opdruk én prijs

Bij De Zeefdrukfabriek pronkt een nieuw paradepaardje in de werkplaats: een direct-to-garmentprinter. Met deze machine drukken we niet, maar printen we direct in fullcolour op textiel. Het resultaat? We voorzien nu ook kleine oplagen tegen een voordeliger tarief van jouw – bijzonder scherp geprinte – logo, afbeelding en tekst. Bovendien kunnen we nog sneller leveren. Een strakke print, prijs en planning dus!

Op dit moment zijn we volop bezig met het uitvoeren van verschillende testen. We toetsen de beste werkwijze voor verschillende soorten visuals, illustraties en logo’s. Ook voeren we wasproeven uit. Tipje van de sluier: de resultaten verbazen zelfs ons als doorgewinterde zeefdrukprofessionals.

Vanaf 1 januari 2017 zetten we de direct-to-garment-printer in voor het printen van jouw ontwerp op donker- en lichtgekleurde T-shirts zoals witte hardloopshirts. Of op je polo’s, sweaters, vesten en hoodies. En ook slabbetjes en rompers zijn een optie, want met de direct-to-garmentprinter maken we gebruik van milieu- én kindvriendelijke inkten.

Share: